20120630

Dolly dress up

Zatím jsou jen čtyři: Vanda, Alice, Daisy a Sonja. Každá měla těžký život a každá je jedinečná a osobitá. Brzy ale přibudou další holky se svým osudem a nejen to. Teď zrovínka kreslím i oblíkací zvířátka, znáte to, takový ty, co pijí Absinth ;-)
 

Alice: (*14/4/1988) vyrostla v neúplné rodině. Má bratra Josefa a kdysi měla křečka. V šesti letech se ztratila v lese, kde ji týrali obří králíci s ostrýma zubama. S pomocí tří veverek a pěti oříšků se nakonec dostala zpět domů a od té doby našla zalíbení v kožešinách a módě obecně. Pije kávu bez kofeinu, ráda králičí na smetaně a má svůj vlastní zbrojní pas. Ve volném čase se věnuje lovu a procházkám. Nemá ráda zajíce, morčata, fretky a muže.

Vanda (*20/5/1990) vyrostla na ulici. Měla velmi drsné dětství a není to zrovna křehká květinka. Už v devíti letech se sama ubránila před násilníkem, ve dvanácti zneškodnila partu gangsterů a od patnácti let je velmi respektovanou osobou v oboru zločinu. Nikdy nebyla přistižena při činu. Má ráda vanilkovou zmrzlinu a ráda chodí v létě bosá po rozpáleném chodníku. Muži se jí ale dost bojí a proto jen těžko hledá ideálního partnera. V loňském roce si pořídila černou kočku, která se letos oběsila.

Žádné komentáře:

Okomentovat